Publicat in categoria: Primarii Tara Fagarasului - 3 noiembrie 2011

Primaria Comuna Parau

Primaria Parau

Primaria Parau

Intram la Primaria Parau si suntem intampinati de primarul Mihai Liviu Popeneciu. Acesta este extrem de optimist in privinta investitiilor. Ne spune ca la finele lui 2008 a primit prin intermediul programului SAPARD, 1 milion de euro pentru extinderea sistemului de alimentare cu apa in Parau si Grid. Numai aici pentru ca Venetia de Sus si cea de Jos au apa curenta. E bucuros ca a obtinut fonduri de la CJ pentru asfaltarea drumului care leaga Venetia de Jos cu Venetia de Sus.

 

Primaria Parau 2

Primaria Parau 2

In privinta canalizarii, Primaria Parau a castigat pe Ordonanta 7 un proiect pe satele Parau si Grid. De asemenea exista un modul de comanda pentru statia de epurare independenta. In privinta scolilor ne-a declarat ca cea de la Grid este complet renovata, la fel si din satele Venetia, iar la Parau unitatea de invatamant are nevoie de un sistem nou de incalzire. Si bisericile si-au innoit infatisarea – au fost renovate. La cea din Parau se lucreaza in prezent la realizarea picturilor. La fel si la lacasul de cult din Venetia de Jos, monument istoric. Intre anii 2007 si 2008 s-au facut pentru lacasurile de cult din comuna investitii masive prin intermediul fondurilor alocate de la bugetul local si cel judetean. Spre exemplu, la Grid s-a construit recent o biserica greco-catolica si s-au alocat fonduri in valoare de 10.000 de lei de la bugetul local. In ceea ce priveste viitorul comunei, primarul considera ca secretul consta in calitatea drumurilor. Asa ca, pentru anul 2009 spera ca va putea atrage fonduri cu acesta destinatie.

Primar: Mihai Liviu Popeneciu – PD-L
Adresa: Sat Parau, Str. Principala, nr.214, Comuna Parau, jud.Brasov
Telefon: 0268 287 112
Web: www.primaria-parau.ro

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Leave a Reply

— required *

— required *

epilare farmacii veterinare transfagarasan 2013 reparatii calculatoare brasov metode epilare specificatii tablete spitale private