Publicat in categoria: Primarii Tara Fagarasului - 3 noiembrie 2011

Primaria Comuna Sercaia

Sercaia este renumita prin monumentele sale istorice, adevarate valori nationale, dar si prin rezervatia naturala de la Vad. Poiana Narciselor se intinde pe 400 de hectare.

Primaria Sercaia 1

Primaria Sercaia 1

Inainte sa vizitati Poiana Narciselor opriti-va si admirati comuna. Bisericile, scolile, casele, toate poarta amprenta omului gospodar care sfinteste locul. Un cuvant de spus are si primarul Cristinel Paltin care se afla la al doilea mandat si tine cu tot dinadinsul sa atraga banii atat de necesari comunitatii. Ne-a povestit despre proiectele sale pe care vrea sa le duca la bun sfarsit: apa curenta in casele oamenilor, repararea drumurilor, valorificarea eficienta a padurilor, construirea unei balastiere si, nu in ultimul rand promovarea localitatii pentru atragerea de turisti.

 

Primaria Sercaia 2

Primaria Sercaia 2

Cristinel Paltin considera ca Poiana Narciselor trebuie inclusa in circuitele turistice internationale. Tot el ne-a spus ca are serios de lucru pentru a curata zona, care a fost lasata in voia sortii de zeci de ani.

 

 

 

Primar: Cristinel Paltin – PNL
Adresa: Sat Sercaia, Str. Principala, nr.82, Comuna Sercaia, jud.Brasov
Telefon: 0268 245 809
Web: sercaia.comunamea.info

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Leave a Reply

— required *

— required *

epilare farmacii veterinare transfagarasan 2013 reparatii calculatoare brasov metode epilare specificatii tablete spitale private