Servicii IMPACT MEDIA

IMPACT MEDIA este o agentie de publicitate care ofera companiilor, firmelor, asociatiilor, ONG-urilor, scolilor, universitatilor si altor institutii posibilitatea sa se prezinte pe internet prin crearea de web site-uri, sau prin intermediul unui CD/ DVD. Este o modalitate ideala de promovare a afacerii sau a institutiei, la târguri si expozitii nationale si internationale, seminarii, sesiuni de comunicari stiintifice, lansari pe piata. Oferiti pe CD prezentarea companiei, site web sau produsele dumneavoastra!

CD / DVD carte de vizita
Seamana cu o carte de vizita, dar este de forma rotunda, inedita, pe CD/DVD varianta perfecta de comunicare cu clientii. Partenerii de afaceri sunt placut surprinsi printr-o forma inedita de publicitate. Ofera, pe lânga datele de contact imprimate pe CD si un acces rapid la informatii despre companie sau produse.

CD / DVD – catalog de produse
Este mai ieftin decât un catalog clasic, tiparit. Pe CD, prezentarea produselor poate fi mult mai ampla, cu fotografii, filme, caracteristici tehnice. Poate înlocui cataloage de sute de pagini.

CD-uri cadou
Daruiti clientilor, partenerilor, colaboratorilor la ocazii festive, un cadou inedit. Bonusuri la cumparare, promotii de produse.

CD-ul sau DVD-ul educational
Poate sa contina lucrari din diverse domenii, cursuri de specialitate. Pot fi distribuite elevilor, studentilor, doctoranzilor si sunt ideale pentru învatamântul la distanta. Se elimina costurile majore cu tiparirea pe hârtie a sute de pagini. Marca dumneavoastra apare pe fiecare produs vândut, consolidându-va imaginea de firma.

CD-uri ce însotesc produse
Produsul dumneavoastra poate fi insotit de instructiuni de utilizare, date tehnice, kit-uri de instalare, soft specific.

CD-uri prezentare primarii
Este o modalitate inedita de a prezenta comuna si administratia publica locala într-o maniera eleganta, utila si accesibila.Traditiile, frumusetile locului, oamenii si faptele lor, intr-un format multimedia, pe CD. Prezentarea istoriei, a datinilor, monumentelor reprezentative, atractiile turistice ale zonei, poate fi mult mai ampla, cu fotografii si filme.

CD-uri personalizate
Transmiteti informatii punctelor de lucru, sucursalelor si departamentelor pe CD-uri personalizate.
Folositi CD-uri tiparite cu logo-ul dvs.

Contact: Roxana Palade – director IMPACT MEDIA
Telefon: 0368/880152; 0368/880153

Email: roxana.palade@yahoo.com
Email: impactmediafagaras@yahoo.com

epilare farmacii veterinare transfagarasan 2013 reparatii calculatoare brasov metode epilare specificatii tablete spitale private