Publicat in categoria: Slide, Stirile Nova TV Fagaras - 4 noiembrie 2011

Stirile Nova TV Fagaras 4 noiembrie 2011

Tot mai multi tineri se lupta cu boli grele si ajung sa strige dupa ajutor, in speranta ca semenii ii vor sprijini. Nicu Mircea este din Victoria si are 22 de ani. El a aflat ca viata ii este in pericol. In urma unu control medical, doctorii au constatat ca are doar un rinichi, care si acesta este bolnav. Acum are nevoie de transplant, insa, pentru ca operatia necesita multi bani, familia amana interventia.

Colecteaza selectiv! Este ceea ce trebuie sa invete toti fagarasenii. Daca, pana acum, doar o parte a orasului a beneficiat de recipienti separati pentru deseuri, proiectul se extinde si in alte zone. Astfel, oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa sorteze, inca din casa, in functie de material, ceea ce arunca la gunoi.

Muzeul din cetatea fagarasului implineste, astazi, 88 de ani de existenta. institutia, infiintata de Valer Literat, detine un patrimoniu valoros, cu piese unicat. Turisti de pretutindeni sunt atrasi de exponatele prezentate aici. Si pentru ca finantarea institutiilor de cultura esteaustera, conducerea a decis ca este timpul sa se alinieze la preturile practicate in alte centre istorice din tara, unde tarifele pentru vizitare sunt aproape duble. Directorul muzeului spune ca accesul la cultura trabuie sa fie gratuit, insa se stie ca, la noi, aceasta idee este utopica.

Seri speciale pe scena Casei de Cultura unde, in aceasta luna, fagarasenii au parte de trei piese de teatru. In 22 noiembrie, maestrul Florin Piersic vine la Fagaras, alaturi de Medeea Marinescu,si joaca piesa „Straini in noapte“. Biletele s-au pus deja in vanzare.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

1 Comment

Leave a Reply

— required *

— required *

epilare farmacii veterinare transfagarasan 2013 reparatii calculatoare brasov metode epilare specificatii tablete spitale private